Iskalnik

Dogodki

13 Junij 201913.06.19

Glazerjeva dvorana

V Zasedanjih s knjigami bodo predstavljeni rezultati projekta, ki ga je vodila izr. prof. dr. Alenka Valh Lopert (FF UM). Unikatne tipanke z zvočnimi prilogami bodo predstavili mentorji, študenti in drugi sodelujoči v projektu.

Ponedeljek, 17. junij, 17.0013.06.19

Univerzitetna knjižnica Maribor v juniju 2019 ponuja in koordinira testni dostop do zbirke ProQuest One Academic

Institut informacijskih znanosti (IZUM) se je s ponudnikom ProQuest dogovoril za možnost testiranja multidisciplinarne zbirke s celotnimi besedili člankov, e-knjig, doktorskih disertacij ter magistrskih nalog, novic in video vsebin ProQuest One Academic. Testni dostop je omogočen do 4. julija 2019 direktno na naslovu: https://search.proquest.com/ ali posredno na http://www.ukm.um.si/elektronski-viri#p.
 

Predstavitev

informacijskega vira ProQuest One Academic bo v v prostorih UKM, v Glazerjevi dvorani, na Gospejni 10 v Mariboru, v četrtek 20. junija ob 10:30 uri. Predstavitev, ki bo v angleškem jeziku, bo izvedla ga. Eva Czegledy, predstavnica ponudnika ProQuest. Vabljeni!


Vaše mnenje o ProQuest One Academic bo zelo pomembno pri odločitvi za naročilo, zato vas prosimo, da ga podate preko spletnega obrazca ali pošljete na naslov podpora@izum.si.

Več o viru najdete na spletni strani ponudnika.

Prosimo vas, da o dostopu in predstavitvi obvestite tudi vaše kolege in študente.

 13.06.19

Glazerjeva dvorana

V Zasedanjih s knjigami se bo z avtorjem pogovarjala Darka Zvonar Predan.

Četrtek, 13. junij, 17.0013.06.19

Glazerjeva dvorana

V okviru Tedna vseživljenjskega učenja bo knjižnico in njene storitve predstavila Tina Šrot iz UKM.

Četrtek, 13. junij, 10.00