Virtualna razstava Pod črto
 Virtualna razstava Pod črto
Razstavljena slika Senca
Razstavljena slika Točka na robu megilce
Razstavljena slika Ženski zapor na Igu
Razstavljena slika Avtomobilska žarometa
Razstavljena slika Poezije
Razstavljena slika Vdih. Izdih.
Razstavljena slika SSKJ
Razstavljena slika Človek na meji
Razstavljena slika Izum
Razstavljena slika Predniki
Razstavljena slika Nerojeni
Foto 1: Virtualna razstava Pod črtoFoto 2: Virtualna razstava Pod črtoFoto 3: Razstavljena slika SencaFoto 4: Razstavljena slika Točka na robu megilceFoto 5: Razstavljena slika Ženski zapor na IguFoto 6: Razstavljena slika Avtomobilska žarometaFoto 7: Razstavljena slika PoezijeFoto 8: Razstavljena slika Vdih. Izdih.Foto 9: Razstavljena slika SSKJFoto 10: Razstavljena slika Človek na mejiFoto 11: Razstavljena slika IzumFoto 12: Razstavljena slika PrednikiFoto 13: Razstavljena slika Nerojeni
16. April 2020

Razstava je tradicionalni prispevek Univerzitetne knjižnice Maribor ob Slovenskih dnevih knjige v Mariboru, ki jih kot glavni organizator prireja MKC Maribor, letos v nekoliko spremenjenih okoliščinah. Med 20. in 25. aprilom je bila po korakih objavljena na fb strani UKM, zdaj pa je kot celota na ogled na njeni spletni strani. 

Kot avtorji fotografij pri razstavi sodelujejo Bojan Golčar, Boštjan Lah, Jasmina Vidmar, Branimir Ritonja in Maja Šivec. Avtorja razstave sta Borut Gombač in Jerneja Ferlež, ki sta si na daljavo izmenjevala Izbrane fotografije in besedila ter jih komentirala v smislu opomb pod črto. Pri tem so se med njimi vzpostavila nova, nepričakovana razmerja.

Dogodek je del predfestivalskih produkcij 23. Slovenskih dnevov knjige v Mariboru 2020.