Foto 1: EBONITETE.SI
14. Marec 2024

Četrtek, 21. marec, 13.00–14.00, Glazerjeva dvorana

Univerzitetna knjižnica Maribor vas v četrtek, 21. marca 2024, od 13. do 14. ure, vabi na predstavitev informacijskega vira EBONITETE.SI. Seminar bo potekal v kombinirani obliki, v živo v Glazerjevi dvorani Univerzitetne knjižnice Maribor (Gospejna ulica 10) in preko spleta, ob uporabi aplikacije Zoom.

Za udeležbo na seminarju se je potrebno predhodno registrirati na elektronski naslov bojan.ostir@um.si do vključno srede, 20. marca 2024 do 12. ure. Število udeležencev je omejeno.

Informacijski vir nam bo predstavil g. Nikola Feguš, mag. ekon., vodja prodaje v podjetju Prva bonitetna agencija, d.o.o.. Predstavitev bo v slovenskem jeziku.

EBONITETE.SI je bonitetna aplikacija za celovit poslovni pregled podjetij oz. vseh slovenskih poslovnih subjektov in njihovih aktualnih bonitet. Nudi številne informacije o poslovanju podjetij, ki so potrebne za učinkovito sprejemanje odločitev in obvladovanje tveganj, predvsem na področju financ, prodaje, nabave, računovodstva in kontrolinga, s čimer uporabnikom omogoča poglobljene analize ter stalen vpogled v kredibilne bonitetne ocene.

Predstavljene bodo naslednje teme:

  • Funkcionalnosti bonitetne aplikacije EBONITETE.SI
  • Strokovna razlaga bonitete poslovnega subjekta in s tem povezano obvladovanje tveganja
  • Uporabnost aplikacije za študente pri pisanju zaključnih del in seminarskih nalog
  • Poglobljena analiza slovenskega podjetniškega trga
  • Izdelava podatkovnih baz po meri

Opomnik o spletnem seminarju in povezavo na Zoom dostop vam bomo poslali na vaš elektronski naslov najkasneje dan pred spletnim seminarjem. Vaša mnenja in odzive glede seminarja pošljite na e-naslov bojan.ostir@um.si